Gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Gepersonaliseerde huwelijkscadeaus geven een extra speciaal tintje aan de bruiloft. Met de persoonlijke huwelijkscadeaus van RB Laser zit je zeker goed. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en met zorg afgewerkt door onszelf. Zo weet je precies wat je krijgt en waar het vandaan komt. Een gepersonaliseerd huwelijkscadeau van onze makelij gaat lang mee en staat garant voor een fijne herinnering. Wist je dat we naar gepersonaliseerde huwelijkscadeaus ook decoraties voor bruiloften verzorgen?

One of a kind gepersonaliseerd huwelijkscadeau

Gepersonaliseerde huwelijkscadeaus maken vinden wij heel erg leuk en wij zorgen ervoor dat je een one of a kind gepersonaliseerd huwelijkscadeau kan geven. Een persoonlijk huwelijkscadeau is toch leuker dan een envelop met geld? 

Hoe maken wij een persoonlijk huwelijkscadeau?

In onze webshop staan een paar voorbeelden van producten die wij kunnen maken. Al onze producten in de webshop zijn te personaliseren met een eigen tekst. Wij kunnen ook een product op maat maken. Zo hebben wij in het verleden snijplanken gegraveerd met tekeningen en tekst, al bestaande wijnkisten voorzien van het huwelijkslogo van het bruidspaar, eigen wijnkisten gemaakt en gegraveerd, cadeaudoosjes gemaakt voor het leuk verpakken van een bijdrage en ga zo maar door. Zoals je kunt lezen zijn er vele mogelijkheden voor een persoonlijk huwelijkscadeau.

Gepersonaliseerd cadeau op maat laten maken

Wij denken graag mee met jouw wensen.  Je kunt ons online contactformulier invullen, ons bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46 of een e-mail sturen naar info[@]rb-laser.nl. Stuur alstublieft je eigen ontwerp mee wanneer je jouw eigen producten wilt laten lasersnijden. Geef daarbij informatie over de grootte, oplage en gewenste oplevertijd. Dit helpt ons bij het meedenken en beantwoorden van vragen. De producten uit ons assortiment voor feest en trouwen bestel je eenvoudig en snel via onze webshop, waarbij je in de notities de gewenste tekst typt die op het product moet komen te staan.

 

Caketopper, blaadjes met 2 hartjes en Mr & Mrs
RB Placeholder
Caketoper, 2 puzzelstukken

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden