Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Gepersonaliseerde kraamcadeaus maken wij bij RB Laser met heel veel plezier. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment Kind & Familie, waaronder persoonlijke kraamcadeaus of geboortecadeaus te vinden zijn. 

Gepersonaliseerd kraamcadeau dat je bijblijft

“Gepersonaliseerd kraamcadeau dat je bijblijft” klinkt ons heel goed in de oren. Jou toch ook? Een persoonlijk kraamcadeau wat ook nog duurzaam is, waar ook de ouders van kunnen genieten, klinkt nog beter. Bij ons vind je een uniek kraamcadeau voor elke gelegenheid wat wij met liefde voorzien van een naam of persoonlijke tekst.

Hoe wordt een persoonlijk kraamcadeau gemaakt?

Wij maken persoonlijke kraamcadeaus of unieke geboortecadeaus op maat voor de klant en pakken deze ook direct leuk in. Zo ben je gelijk klaar. Je plaatst in onze webshop je bestelling of geeft deze per mail door. Je beschrijft in de bestelnotities welke naam of tekst je wilt en kiest een van de mogelijke lettertypes hiervoor. Dan gaan wij aan de slag om jouw unieke kraamcadeau te maken. We stellen onze laser handmatig in en bewerken je gepersonaliseerde kraamcadeau af met de hand.

Diverse geboortecadeaus

Diverse geboortecadeaus die je bij ons kunt vinden zijn bijvoorbeeld onze meetlat. Dit unieke kraamcadeau gaat jarenlang mee en hebben wij gemaakt in twee varianten. Maar ook onze wieghangers zijn favoriet. Een rustig tafereel waar de baby naar kan kijken. Wij maken ook geboortepakketjes, uniek in Nederland, waarin een naamslinger zit, een houten kinderkamer met allerlei leuke figuurtjes en wat lekkers voor de (nieuwe) ouders.  De naamslinger kan je uiteraard ook los bestellen en precies zo maken als je zelf wilt, want de vlaggen kies je zelf uit. Het touwtje krijg je van ons cadeau. Kijk snel op de site voor meer leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus.

Gepersonaliseerd kraamcadeau op maat laten maken

Direct een gepersonaliseerd kraamcadeau laten maken? Neem dan een kijkje op onze website, mail ons of geef een belletje. We staan voor je klaar en denken mee met aanwezige vragen. Zo verwelkom je de nieuwe wereldburger in stijl met een persoonlijk geboortecadeau dat hem/haar bijblijft!

Naambord koeien op de boerderij Jimme
Naambord olifanten op pad
Verjaardag It is a girl 1B

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden