Gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus geven garantie op een glimlach bij de ontvangen. Als je een persoonlijk cadeau uitzoekt dan heb je een uniek cadeau in handen waarmee je harten verwarmt. En niet alleen die van de ontvanger, maar ook die van jezelf en dat van ons. Met persoonlijke cadeaus van RB Laser laat je zien echt aandacht besteedt te hebben aan het uitzoeken. Bij ons vind je voor elke gelegenheid wel een leuk  en duurzaam gepersonaliseerd cadeau.

Unieke cadeaus voor unieke gelegenheden 

Een uniek cadeau vinden is soms moeilijk, maar bij ons draait het daar juist om en ben je dus zo klaar. Voor elke gelegenheid hebben we een gepersonaliseerd cadeau en als we niet hebben wat je zoekt, dan maken we het voor je! Of heb je al een eigen product, zoals een snijplank en wil je daar iets op laten zetten, geen probleem, wij doen dat graag!

Welke persoonlijke cadeaus zijn er?

Persoonlijke cadeaus hebben wij ingedeeld in verschillende categorieën. Zo kan je snel vinden wat je zoekt. Denk bijvoorbeeld aan kind & familie, kerst, relatiegeschenken, (stads)plattegronden, (post)kaarten en kunst, cadeaupakketjes en feest & trouwen. Wij hebben zelf producten ontworpen en die kunnen vrijwel allemaal van naam voorzien worden. Zo heb je dus een uniek cadeau gemaakt in onze eigen werkplaats met enkel duurzame materialen. 

Diverse cadeaus en materialen

Voor onze cadeaus gebruiken wij zoveel mogelijk duurzaam of gerecycled materiaal. Wij maken het meest gebruik van hout voor de gepersonaliseerde cadeaus, maar ook kunststof kan gebruikt worden. Een persoonlijk cadeau van hout gaat lang mee, is altijd uniek vanwege de houtnerven en kleur van het hout. Andere materialen zoals papier, karton, leer en stof kunnen wij op verzoek gebruiken.

Direct een gepersonaliseerd cadeau laten maken!

Direct een gepersonaliseerd cadeau laten maken? Neem dan een kijkje op onze website, mail ons of geef een belletje. We staan voor je klaar en denken mee met eventuele vragen. Zo ben je echt verzekerd van een uniek gepersonaliseerd cadeau! Denk hierbij onder andere aan housewarming cadeaus, maar ook kerstcadeaus en nog veel meer.

 

Kerstbal verschillende met naam
Naambord koeien op de boerderij Jimme
Naambord olifanten op pad

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden