Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken vind je tegenwoordig overal. Alleen wij maken de mooiste relatiegeschenken met alle liefde en persoonlijke aandacht, die jouw (zakelijke) relatie ook verdient. 

Unieke, gepersonaliseerde relatiegeschenken

Persoonlijke relatiegeschenken vind je bij ons in vele soorten en maten. Wij maken cadeaus die je niet zo snel ergens anders ziet. En hebben we het niet in ons assortiment? Dan ontwerpen we het voor je! Je kunt dus iets kiezen uit ons bestaande assortiment en dit laten personaliseren met je eigen logo of tekst. Een andere optie is om je eigen producten aan te leveren die wij voorzien van tekst en/of logo. 

Relatiegeschenken voor diverse gelegenheden

Voor allerlei soorten gelegenheden hebben wij een relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde kerstpakketten. Wij hebben een groots assortiment kerstballen, kerstbomen, kerststallen en ga zo maar door. Wij kunnen kerstballen ontwikkelen met het bedrijfslogo. Verder hebben we een aantal vaste producten; zoals laptop standaarden, telefoonstandaarden, (wijn)kisten, landkaarten, stadsplattegronden, steunpakketjes of snijplanken. Wat ook nog kan, is dat je je eigen product aanlevert en wij die voorzien van naam en/of leuke tekst. Kortom, er zijn een ongekend aantal opties, zodat jouw relatiegeschenk een blijvende herinnering achterlaat bij je klant. Alles wat we maken is duurzaam geproduceerd in onze eigen Leidse werkplaats. Wij werken alles met de hand af.

Persoonlijk relatiegeschenk op maat laten maken

Wij denken graag mee met jouw wensen voor gepersonaliseerde relatiegeschenken.  Je kunt ons bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46, een e-mail sturen naar info[@]rb-laser.nl of ons online contactformulier invullen. Stuur je eigen ontwerp mee wanneer je een eigen idee wilt laten lasersnijden. Geef daarbij informatie over de grootte, oplage en gewenste levertijd. Dit helpt ons bij het meedenken en beantwoorden van vragen. De producten uit ons assortiment, waaronder gepersonaliseerde vaderdag cadeaus en vrouwen cadeaus, bestel je gemakkelijk via onze webshop, waarbij je in de notities de tekst typt die op het product moet komen te staan. Mogelijk kan er bij een grote oplage een korting gegeven worden.

Feest- en trouwen gerelateerde artikelen lasersnijden
Caketopper, 3 schijven
Caketopper, pallet

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden