Vakkundig hout lasersnijden

Hout lasersnijden is één van de meest nauwkeurige en secure technieken om dit materiaal en diverse soorten andere materialen te bewerken en vorm te geven. Andere voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld MDF, kunststof en leer. Wij van RB Laser bewerken en lasersnijden hout in alle soorten en maten. Ons aanbod is uitgebreid met de mogelijkheid om verschillende soorten houtsoorten te bewerken. Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor een dierbare? Of wil je een houtstuk personaliseren naar jouw eigen zinnen? Dan zit je op onze website aan het juiste adres! Onze werkwijze is zeer secuur en effectief. Wij maken gebruik van een eigen lasersnijder en verzorgen een zo persoonlijk en zorgvuldig mogelijk service.

Maar wat houdt het lasersnijden van hout precies in? En wat is ermee mogelijk? De mogelijkheden van het lasersnijden zijn ontzettend divers. Lasersnijden is een bewerkingstechniek waarbij er bijvoorbeeld een stuk hout op maat bewerkt wordt. Het materiaal wordt met een laserstraal uit de machine gesneden en opgemaakt tot een object, afbeelding enzovoorts. Zodra de hout laser machine zijn werk gedaan heeft gaat de bewerker verder met het afronden van de opdracht.

Hoe wij het hout lasersnijden

Bij het lasersnijden van hout wordt om een erg vakkundige werkwijze gevraagd. Het is van belang dat er aandachtig gewerkt wordt met precisie. Ons streven is om de resultaten zo duurzaam en kwalitatief mogelijk te leveren. Dit is dan ook terug te vinden in het eindresultaat van het hout en de andere materialen die wij gebruiken. Onze specialisten maken gebruik van onze eigen machine. Het betreft een CO2 lasersnijder met een straal van 100 watt die via een spiegel naar de lens van de snijkop geleid wordt. Bij elke opdracht wordt de machine handmatig ingesteld en kan het optimale en gewenste brandpunt gerealiseerd worden. Voordat de machine zijn werk kan doen worden de tekeningen en concepten grondig gecontroleerd. Op deze manier kan optimaal gebruik gemaakt worden van de kwaliteiten van de snijmachine.

Nadat het hout gesneden en bewerkt is met de lasermachine worden de houtstukken handmatig bewerkt en afgerond. Na de afronding worden de producten worden netjes en zorgvuldig verpakt en verzonden naar de klant. Wij vinden het belangrijk om er een zo duurzaam mogelijke werkwijze op na te laten waarbij er niet onnodig materialen verspilt worden. Een deel van het hout is gerecycled en het andere deel is afkomstig van FSC, PEFC en VVNH gecertificeerde houthandelaars.

Hout snijden is voor onze experts een bekend klusje. Wij hebben in de loop van tijd al diverse klanten blij mogen maken. Onze staat van dienst geeft ons het het vertrouwen dat we met zekerheid durven te zeggen dat we ook voor jouw klus of vraagstuk een gewaagde kandidaat zijn.

Diverse mogelijkheden van hout laseren

Je beseft je dat er vele mogelijkheden zijn met het snijden en graveren van hout. Hout laten lasersnijden door onze professionals kan onder andere een zeer creatief en origineel cadeau opleveren voor een jarige vriend of familielid. Lasergraveren van hout in de vorm van een afbeelding naar keuze kan ook een vorm zijn van decoratie. Voorbeeld hiervan is een afbeelding van een dierbare of kennis. Een andere mogelijkheid is het afbeelden van een skyline van een stad. Dit is een zeer unieke vorm van decoratie voor een woning of werkruimte. De mogelijkheden om in interieur design gebruik te maken van gelaserde en gegraveerde houten stukken zijn eindeloos.

Een ander zeer populair doeleinde van lasersnijden is het maken van schaalmodellen. Hout lasersnijden is een manier om schaalmodellen van onder andere beroemde architectuur of zelf gehelen steden te maken.

Ook op zakelijk gebied kan het lasersnijden van hout te pas komen. Zo is het mogelijk om visitekaartjes of andere relatiegeschenken op een leukere en opvallende manier aan te pakken. Op die manier kan er een specifiek design uitgewerkt worden om het imago van het bedrijf te uiten. Verder worden er buiten- en binnen reclames bewerkt en uitgewerkt. In de keuken kan lasersnijden zelfs te pas komen. Houten snijplanken kunnen gepersonaliseerd en bewerkt worden. Dit zorgt ervoor dat de standaard en saaie keukenartikelen een speciaal tintje krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor alle soorten en vormen van lasersnijden zijn wij van RB Laser in staat om van dienst te zijn.

Hout bewerken voor een eerlijk tarief

Het tarief voor het lasergraveren van hout is volledig afhankelijk van de wensen van de klant. De kosten variëren op basis van de grote van het gesneden oppervlak. Hoe meer materiaal er gesneden moet worden, des te hoger de kosten zullen zijn. Ook het gebruikte materiaal is van belang in de prijsopgave. Om wat voor soort houtstuk gaat het?Wij maken voornamelijk gebruik van gecertificeerde of gerecyclede houten stukken vanwege ons streven naar duurzaamheid.

Aan het graveren van vlakken kan extra tijd en kosten verbonden zijn. Ook voor het uitwerken van een eigen ontwerp van een afbeelding zal een meerprijs toegevoegd worden. Wij zullen de afbeelding controleren, optimaliseren en als dat nodig is verbeteren. Hier is extra tijd voor nodig. Het is vrijwel altijd mogelijk om de artikelen te personaliseren tegen een passende meerprijs. Desalniettemin bieden wij onze klanten een zo eerlijk mogelijk tarief voor wat zo goed mogelijk aansluit bij de aard van de klus.

Je kunt direct contact met ons opnemen!

Voor alle vraagstukken of opdrachten op het gebied van laseren en graveren van hout kun je bij ons terecht. Onze specialisten hebben in de loop van tijd een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van houtbewerking. Daarnaast is onze werkwijze er secuur en vakkundig waardoor wij optimaal gebruik kunnen maken van onze lasermachine. Wanneer je een eigen ontwerp wil laten snijden of graveren is dat bij ons zeker mogelijk! Het ontwerp kan direct meegestuurd worden met de bijbehorende informatie en gegevens. Denk aan het formaat, oplage en de gewenste levertijd. Via onze website kunnen alle artikelen van het assortiment gemakkelijk met een druk op de knop besteld en geleverd worden. RB Laser is dé specialist op het gebied van lasersnijden. Naast het lasersnijden is het ook mogelijk om diverse andere materialen te bewerken! Neem bij interesse of vragen direct contact met ons op via (+31) (0) 6-15-33-10-46 of stuur een e-mail naar info@rb-laser.nl.

Plattegrond Leiden blauw water
Dino skeletten B
Manege

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden