Hout lasersnijden

Hout snijden wij met aandacht voor mens en milieu. Zoek je een bedrijf waar je jouw eigen producten kunt laten lasersnijden of een uniek laser gesneden cadeau? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen. RB Laser heeft ervaring in het personaliseren van houten producten en daarnaast een ruim assortiment met eigen ontworpen, veelal houten, duurzame producten. Wij snijden alles zelf met onze lasersnijder en dragen zorg voor een persoonlijke en zorgeloze afhandeling en verzending. Benieuwd wat we voor jou uit hout kunnen lasersnijden? Bekijk dan onze webshop of lees verder.

Hoe lasersnijden wij hout?

Hout lasergraveren vraagt om aandacht en precisie. Ook vinden wij duurzaamheid belangrijk. Dit zie je terug in het hout wat wij gebruiken. Een deel is gerecycled en het andere deel is enkel afkomstig van FSC, PEFC en VVNH gecertificeerde houthandels. Zij leveren hout uit goed beheerde bossen met selectieve, duurzame kap en houden rekening met medewerker en milieu. Voor het lasersnijden van hout gebruiken wij een CO2 lasersnijder met een laserstraal van 100 watt die via spiegels naar de lens in de snij-kop wordt gebracht. Wij stellen de machine handmatig in en kunnen op die manier het perfecte brandpunt bepalen en zodoende vele verschillende producten laser snijden of graveren. Voordat de lasersnijder zijn werk doet, wordt de tekening nauwkeurig gecontroleerd en aangepast waar nodig. Na afloop van het lasersnijden zorgen wij dat voor een handmatige afwerking en pakken het product mooi en netjes in. Zo heb je altijd een uniek houten laser gesneden product waar met zorg en aandacht aan is gewerkt.

Welke opties zijn er?

Voor het lasersnijden van hout zijn verschillende opties. Zo kunnen wij het materiaal door en door lasersnijden en zodoende ontstaan er patronen in het hout waar je doorheen kunt kijken. Een tweede optie betreft lijn graveren, waarbij de lijn enkel aan de oppervlakte zichtbaar is. De lasersnelheid ligt dan hoger met een lager vermogen. De laatste optie betreft vlak graveren. Hierbij beweegt de laser als een printer, zodat er steeds een laagje wordt weggebrand. De afbeelding wordt lijn voor lijn opgebouwd. Het vlak ligt dan verzonken in het materiaal. Deze drie manieren kunnen wij toepassen op vele soorten hout. Zo zijn er veel opties voor het lasersnijden van hout en heb je al snel een eigen uniek product in handen.

Prijs hout lasersnijden

De prijs van hout laseren varieert naar gelang jouw wensen. Hoe groter het te snijden oppervlak, hoe hoger de prijs zal liggen. Hierbij geldt doorgaans dat het graveren van vlakken meer tijd kost en dus duurder zal zijn. Wanneer je jouw eigen ontwerp wilt laten lasersnijden, zullen wij de afbeelding controleren wat een meerprijs geeft. Tevens kunnen wij de producten uit ons assortiment vrijwel altijd personaliseren voor een meerprijs. Voor een exacte prijs, kun je contact met ons opnemen.

Direct contact opnemen?

Direct contact opnemen voor het lasersnijden van hout kan via ons online contactformulier, per e-mail (info@rb-laser.nl) of door ons te bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Wanneer je een eigen ontwerp wilt laten lasersnijden, kun je jouw ontwerp direct meesturen met informatie over de grootte, oplage en gewenste levertijd. De producten in de webshop kunnen met een simpele klik op de knop besteld worden. RB Laser is dé plek voor het lasersnijden van onder andere hout. Materialen als kunststof en leer kunnen wij ook voor je lasersnijden!

RB Placeholder
RB Placeholder
RB Placeholder

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden