Gepersonaliseerd idee voor RB Laser

Kosten lasersnijden

Eigen product laten maken

De kosten bestaan uit een aantal onderdelen. Wij rekenen start- en instelkosten om te controleren of het aangeleverde bestand correct is en gelezen kan worden door onze lasersnijder. Teken- en ontwerpkosten zijn van toepassing als je slechts een schets of idee aanlevert en wij de digitale werktekening voor jou maken. De lasersnijkosten worden bepaald door het aantal minuten dat de lasersnijder bezig is om het product te snijden/graveren. De materiaalkosten worden gebaseerd op het soort en de hoeveelheid benodigd materiaal. Dit wordt in overleg met jou bepaald en de kosten zullen dan berekend worden. Onder het kopje Materialen kun je zien wat wij gebruiken om te snijden of graveren. Als je zelf materiaal wil aanleveren, zullen wij de bruikbaarheid hiervan beoordelen. Tevens zijn er mogelijk afwerkingskosten van toepassing die van te voren worden besproken. Dit zijn kosten om de rookaanslag of scherpe randen te verwijderen. Hoe meer producten je bestelt, hoe meer afwerkingskosten mogelijk van toepassing zijn. Verzendkosten worden gebaseerd op geschatte grootte en gewicht. Je ontvangt van ons per mail een offerte waarin de kosten gespecificeerd staan. Wanneer je deze per mail aan ons bevestigd en betaald heeft, zullen wij de productie starten.

  • Start-, instel- en controlekosten: € 17,50
  • Teken- en ontwerpkosten: €60,00 per uur
  • Lasersnijkosten ongeveer: € 1,00 per minuut
  • Materiaalkosten: nader te bepalen
  • Afwerkingskosten: nader te bepalen
  • Verzendkosten: nader te bepalen
  • Alle bovengenoemde kosten zijn exclusief 21% btw
RB Laser logo

Product kopen uit ons vaste assortiment

De producten die wij zelf hebben ontworpen hebben een vaste prijs. Deze prijzen zijn weergegeven zowel exclusief als inclusief btw en kun je vinden in onze webshop. Personaliseren is tegen een kleine meerprijs mogelijk.

Verzending pakket RB Laser

Verzending producten

Wanneer je producten klaar zijn kun je deze kosteloos bij onze werkplaats op afspraak afhalen. Daarnaast kun je ook kiezen voor verzending per post. De kosten worden gebaseerd op de geschatte grootte en gewicht van jouw producten. Verzendkosten zijn voor jouw rekening.