Gepersonaliseerd idee voor RB Laser

Eigen product laten maken

De kosten bestaan uit een aantal onderdelen. Wij rekenen start- en instelkosten om te controleren of uw aangeleverde bestand correct is en gelezen kan worden door onze lasersnijder. Teken- en ontwerpkosten zijn van toepassing als u slechts een schets of idee aanlevert en wij de digitale werktekening voor u maken. De lasersnijkosten worden bepaald door het aantal minuten dat de lasersnijder bezig is om uw product te snijden/graveren. De materiaalkosten worden gebaseerd op het soort en de hoeveelheid benodigd materiaal. Dit wordt in overleg met u bepaald en de kosten zullen dan berekend worden. Onder het kopje Materialen kunt u zien wat wij gebruiken. Als u zelf materiaal wilt aanleveren, zullen wij de bruikbaarheid hiervan beoordelen. Tevens zijn er mogelijk afwerkingskosten van toepassing die met u van te voren worden besproken. Dit zijn kosten om de rookaanslag of scherpe randen te verwijderen. Hoe meer producten u bestelt, hoe meer afwerkingskosten mogelijk van toepassing zijn. Verzendkosten worden gebaseerd op geschatte grootte en gewicht. U ontvangt van ons per mail een offerte waarin de kosten gespecificeerd staan. Wanneer u deze per mail aan ons bevestigd en betaald heeft, zullen wij de producten starten.

  • Start-, instel- en controlekosten: € 15,00
  • Teken- en ontwerpkosten: €60,00 per uur
  • Lasersnijkosten: € 0,90 per minuut
  • Materiaalkosten: nader te bepalen
  • Afwerkingskosten: nader te bepalen
  • Verzendkosten: nader te bepalen
  • Alle bovengenoemde kosten zijn excl. btw.
RB Laser logo

Product kopen uit ons vaste assortiment

De producten die wij zelf hebben ontworpen hebben een vaste prijs. Deze prijzen zijn weergegeven zowel exclusief als inclusief btw en kunt u vinden in onze webshop. Personaliseren is tegen een kleine meerprijs mogelijk.

Verzending pakket RB Laser

Verzending producten

Wanneer uw producten klaar zijn kunt u deze kosteloos bij onze werkplaats op afspraak afhalen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verzending per post. De kosten worden gebaseerd op de geschatte grootte en gewicht van uw producten. Verzendkosten zijn voor uw rekening.