Levertijd.
Wij doen ons uiterste best om, nadat de betaling bij ons binnen is, je product binnen 3 tot 7 dagen te verzenden. Mocht je een product toch sneller willen ontvangen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via info@rb-laser.nl.

Inpakken en verzenden.
RB Laser pakt alle producten zorgvuldig in en verzend de bestellingen doormiddel van een brievenbuspakketje met een Track&Trace code. De inpak en verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 (incl btw). Bij bestellingen van meerdere producten of producten die niet als brievenbuspakketje verzonden kunnen worden zijn de verzendkosten binnen Nederland € 9,75 (incl btw).
Natuurlijk proberen we ook met ons verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk gerecycled, afbreekbaar en duurzaam materiaal te gebruiken.

Product materiaal.
RB Laser werkt met duurzaam hout. Aangezien dit een natuurproduct is kan het voorkomen dat er kleurverschillen en of kleine oneffenheden in de producten zichtbaar zijn. Hout is een natuurlijk product waarin knoesten, nerven en andere onregelmatigheden kunnen zitten. Deze zijn soms zichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto’s op onze RB Laser website.

Corona update.
De postpunten zijn geopend en PostNL blijft bezorgen, dus wij zullen dan ook gewoon blijven versturen.

Kun je niet op verjaardags- of kraamvisite maar wil je wel graag een cadeautje geven? Wij kunnen de bestelling ook rechtstreeks naar de ontvangen sturen. Vul hiervoor bij het afleveradres het adres van de ontvanger in en schrijf een berichtje bij de bestelnotities. Dan schrijven wij dit op een kaartje en doen dat bij de bestelling.

RB Laser
Robert & Berit