Triplex lasersnijden

Triplex lasersnijden of graveren, daar heeft RB Laser veel ervaring in. Niet alleen het lasersnijden van triplex kunnen wij goed, maar ook het lasersnijden van multiplex of MDF vormt geen probleem. Wil je jouw eigen ontworpen producten laten lasersnijden of een uniek laser gesneden cadeau, decoratie of relatiegeschenk? Dan hoef je niet verder te zoeken. RB Laser is goed in het personaliseren van triplex, multiplex en MDF producten en heeft een divers assortiment met eigen ontworpen duurzame producten. Wij verzorgen het productieproces van begin tot eind en zo heb je altijd zicht op jouw product. Wil je meer weten over triplex, MDF of multiplex lasersnijden? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Hoe lasersnijden wij triplex?

Triplex lasersnijden, multiplex lasersnijden of MDF lasersnijden; elke vorm van hout vraagt zijn eigen werkwijze. Daarbij hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vind je bij ons enkel duurzaam of gerecycled triplex of multiplex. Tevens kijken wij naar de verlijming van de platen hout omdat de lasersnijder giftige stoffen kan uitstoten bij gebruik van de onjuiste verlijming. Ons triplex of multiplex is enkel afkomstig van FSC, PEFC en VVNH gecertificeerde houthandels. Wij gebruiken een CO2 lasersnijder met een laserstraal van 100 watt die via spiegels naar de lens in de snij-kop wordt gebracht. Wij stellen de machine met de hand in en kunnen zo het perfecte brandpunt bepalen voor elk materiaal. Wij controleren en corrigeren het (aangeleverde) ontwerp voordat de lasersnijder van start gaat. Na afloop van het lasersnijden van triplex, multiplex of MDF verzorgen wij een handmatige afwerking en pakken de producten in.

Triplex, MDF en Multiplex?

Zoals hierboven beschreven kunnen wij (berken of populieren) triplex, multiplex of MDF lasersnijden. De diktes die wij gebruiken variëren van 3 mm tot 6 mm en tevens kunnen wij de producten handmatig spuiten in elke gewenste kleur. MDF is op een andere manier verlijmd dan triplex of multiplex en daarmee minder milieuvriendelijk. Wij adviseren te kiezen voor triplex of multiplex en in onze webshop vind je enkel producten van deze twee houtsoorten. Het lasersnijden kan op drie manieren plaatsvinden. Wij kunnen het materiaal door en door lasersnijden waardoor er patronen ontstaan waar je doorheen kunt kijken. Lijn graveren is de volgende optie, waarbij de lijn enkel aan de oppervlakte zichtbaar is. De laser gebruikt een lager vermogen met een hogere snelheid. Als laatste kun je kiezen voor vlak graveren. De laser beweegt als het ware als een printer; per lijn wordt het hout weggebrand. De afbeelding wordt dus lijn voor lijn opgebouwd. Het vlak ligt dan verzonken in het materiaal.

Prijs triplex lasersnijden

Voor een exacte prijsofferte kun je het beste contact opnemen met ons omdat de prijs van het lasersnijden van triplex varieert en afhangt van je wensen. Tevens heeft de keuze van het hout (soort en dikte) invloed op de prijs. Doorgaans geldt; hoe groter het te snijden oppervlak, hoe hoger de prijs. Het graveren van vlakken kost meer tijd en geeft een hoger kostenplaatje. Wij controleren altijd het aangeleverde ontwerp en corrigeren waar nodig. De producten uit ons assortiment zijn vrijwel altijd te personaliseren voor een meerprijs.

Direct contact opnemen?

Direct contact opnemen omtrent triplex, multiplex of MDF lasersnijden kan via ons online contactformulier, per e-mail (info@rb-laser.nl) of door ons te bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Wanneer je een eigen ontwerp wil laten lasersnijden, kun je het ontwerp direct meesturen met informatie over de grootte, oplage en gewenste levertijd. De producten in de webshop kunnen met een simpele klik op de knop besteld worden. MDF, multiplex of triplex laten lasersnijden doe je natuurlijk bij RB Laser. Wil jij iets anders zoals hout lasersnijden of kunststof lasersnijden? Neem dan ook zeker contact met ons op!

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden