Kunststof lasersnijden

Kunststof lasersnijden of graveren op een duurzame manier, dat is waar RB Laser goed in is! Zoek je een bedrijf waar je een eigen ontwerpen kunt laten lasersnijden in acrylglas of heb je een uniek kunststof gesneden cadeau nodig? Dan ben je op de juiste plek gearriveerd. RB Laser heeft ervaring in het snijden van eigen ontwerpen, het personaliseren van kunststof producten en daarnaast beschikt RB Laser over een ruim assortiment met zelf ontworpen duurzame UV bestendige kunststof producten. Wij tekenen, controleren en lasersnijden het kunststof en acryl zelf in onze werkplaats en dragen zorg voor een persoonlijke afhandeling en verzending. Meer weten? Lees dan hieronder verder.

Hoe wij jouw kunststof lasersnijden?

Kunststof lasersnijden vraagt om aandacht en nauwkeurigheid. Ook streven wij naar een duurzaam productieproces met gebruik van verantwoorde materialen. Dit zie je terug in het enkel gerecyclede kunststof wat wij gebruiken. Voor het lasersnijden van kunststof en acrylglas gebruiken wij een CO2 lasersnijder met een laserstraal van 100 watt die via spiegels naar de lens in de snij-kop wordt gebracht. Wij stellen de machine handmatig in en kunnen op die manier het perfecte brandpunt bepalen en zodoende kunststof van 0,1 cm tot 1 cm in elke gewenste kleur lasersnijden of graveren. Het bed van de laser is 90 cm bij 150 cm dus ook het lasersnijden van kunststof platen is mogelijk. Een klein of groot ontwerp, onze lasersnijder kan het allemaal aan. Voordat wij de lasersnijder aanzetten, wordt de tekening nauwkeurig gecontroleerd en aangepast indien nodig. Na afloop van het lasersnijden van acryl of kunststof zorgen wij voor een handmatige afwerking en pakken het product netjes in. Zo ben je verzekerd van een uniek kwalitatief product waar met aandacht en zorg aan is gewerkt.

Kunststof of acrylglas lasersnijden en meer!

Kunststof, acryl, acrylglas, acrylaat, perspex of plexiglas. Het zijn allemaal termen voor kunststof lasersnijden en wij kunnen dit allemaal op meerdere manieren realiseren. Ten eerste kunnen wij het materiaal door en door lasersnijden en zo ontstaan er patronen in het kunststof waar je doorheen kunt kijken. Een tweede optie betreft lijn graveren, waarbij de lijn enkel aan de oppervlakte zichtbaar is. De lasersnelheid ligt dan hoger met een lager vermogen. De derde optie betreft vlak graveren. Hierbij beweegt de laser als een printer, zodat er steeds een laagje wordt weggebrand. De afbeelding wordt lijn voor lijn opgebouwd. Het vlak ligt dan verzonken in het materiaal. Deze laatste methode is erg mooi bij dubbelgekleurd kunststof, zodat de tweede kleur zichtbaar is na het graveren. Deze drie manieren kunnen wij toepassen op alle gewenste kleuren kunststof met diktes van 1 mm tot 1 cm.

Prijs kunststof lasersnijden

De prijs van acryl of kunststof lasersnijden hangt af van jouw wensen. Hoe groter het te snijden oppervlak, hoe hoger de prijs zal liggen. Hierbij geldt doorgaans dat het graveren van vlakken meer tijd kost en dus duurder zal zijn. Wanneer je jouw eigen ontwerp in kunststof wilt laten lasersnijden, zullen wij de afbeelding controleren wat een meerprijs geeft. Tevens kunnen wij de producten uit ons assortiment vrijwel altijd personaliseren voor een meerprijs. Voor een exacte prijs, neem je contact met ons op.

Direct contact opnemen?

Direct contact opnemen over het lasersnijden van kunststof of acryl kan op meerdere manieren. Gebruik ons online contactformulier, stuur een e-mail (info@rb-laser.nl) of bel ons via (+31) (0)6-15-33-10-46. Wanneer je een aanvraag wil doen voor het lasersnijden van uw eigen ontwerp, stuur jouw ontwerp dan direct mee met informatie over de grootte, oplage en gewenste levertijd. De producten uit ons assortiment bestel je via onze webshop. Kunststof lasersnijden? Dat laat u natuurlijk doen door RB Laser. Maar ook voor materiaal als multiplex lasersnijden, leer lasersnijden en papier lasersnijden!

Kunststof lasersnijden

  Robert en Berit Walraven-Brouwer

  Rooseveltstraat 18V
  2321BM Leiden

  info@rb-laser.nl
  +31 6 15331046

  Privacybeleid, AVG
  Algemene voorwaarden
  Levertijd & Verzenden